La Festa del Riu 2019 contribueix a visibilitzar l’Economia Social i Solidària del Bages.

Fotografia extreta de Manresa Diari

El passat dissabte 1 de juny es va celebrar la Festa del Riu 2019, sota el lema Cultura i Economia Transformadores, amb la intenció d’apropar l’Economia Social i Solidària del territori a la ciutat.

Adreçada a un públic familiar i oferint un ambient festiu, va apostar per una programació cultural i artística potent en quant a contingut crític i de transformació social. A més a més, tot el funcionament de la festa es va fer a través d’una moneda social, promovent l’apropament de la ciutadania a aquest sistema de comerç.

Els participants a la Festa del Riu van tenir l’oportunitat de conèixer entitats de cooperació nord-sud, entitats locals enfocades a les persones, cooperatives i altres empreses d’economia social de tots els sectors. També projectes d’agricultura sostenible, projectes en el camp del tèxtil responsable, artesans i artesanes, associacions de persones nouvingudes, i delícies gastronòmiques del territori.

Durant tota la jornada es van realitzar diferents tallers adreçats a infants, joves i adults. Així com també xerrades transformadores i concerts musicals que van donar vida a la llera del riu Cardaner.