Entrega dels premis Idees Joves 2016-2017

Aquest dijous 25 de maig més de 130 alumnes han omplert l’Auditori de la Plana de l’Om  per assistir a l’acte de lliurament dels premis del XIII Concurs Idees Joves que organitza l’Ajuntament de Manresa des del CEDEM (Centre de desenvolupament Empresarial) i va adreçat als alumnes de batxillerat i de cicles formatius amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora.

Durant el certamen, s’han lliurat els guardons de les diferents categories que consta el concurs i que s’han repartit entre alumnes de l’Escola Joviat, dels instituts Guillem Catà i Pius Font i Quer, i de l’escola La Salle, en una edició que ha comptat amb la participació de més de 500 alumnes que han presentat 121 projectes a concurs.

Dins el certámen es dona el premi a la millor idea cooperativa. El premi l’aporta la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya, i consisteix en un val amb un valor de 150€ que es pot consumir a qualsevol cooperativa federada. Enguany, aquest premi el va guanyar el Projecte “Epsilon Esplai”, que consistia en un servei de tallers destinat a persones amb diversitat funcional i gent gran. Les autores són Maria Rosa Colàs Tomasa i

Antònia Giralt Subirana, alumnes de l’IES Guillem Catà, que cursaven CFGM d’atenció a lespersones en situació de dependència.

Els guardons de les diferents categories els han entregat les regidores de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, d’Ocupació i Emprenedoria; i Mercè Rosich d’Ensenyament; i també Àngel Noguera de l’Associació Internacional de Joves Empresaris de Catalunya. Per acabar la regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, ha clos l’acte felicitant els alumnes i els ha encoratjat a continuar formant-se com un repte imprescindible per gaudir del futur, impulsant l’activitat empresarial mitjançant el treball creatiu i l’emprenedoria.