Fons Cooperatiu per l’Emergència Social i Sanitària

Davant de la crisi sanitària, social i econòmica arran de la pandemia del Covid-19, iniciatives de l’ESS d’arreu del territori han reorientat la seva activitat per tal de col·laborar i donar resposta a l’Emergència Social i Sanitària actual.

És per això que la millor resposta a aquesta crisi és la Solidaritat i treballar per un futur amb alternatives econòmiques a partir de la Democràcia Econòmica, la Justícia ambiental i la Salut Col·lectiva.

És per això que es vol construir un fons de contingència, per, en un primer moment, acompanyar i donar suport a aquells projectes de l’economia social que estan reorientant la seva activitat per donar resposta a la crisi sanitària. El fons s’adreça en una primera fase a projectes que estan treballant els àmbits d’alimentació, tèxtil, cures, construcció i tecnologia.

Així doncs, entitats de l’ESS catalana impulsen el #FonsCooperatiuESS, donant suport econòmic a 26 iniciatives solidàries que aporten solucions directes a l’emergència i requereixen recursos per la seva sostenibilitat.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: https://ca.goteo.org/project/fons-cooperatiu-front-l-emergencia-social-i-sanita